Het team

Jane van der Knaap, Fysiotherapeute - Master Manueel therapeute - MSU echografiste - Shockwave therapeut

Mijn naam is Jane van der Knaap. Sinds 2009 ben ik met veel plezier fysiotherapeute en sinds 2012 ook manueeltherapeute na het succesvol afronden van mijn master. In mijn vrije tijd tennis ik graag, doe ik aan yoga en hou ik van wintersport. 

In het verleden heb ik in het Westland en op Bonaire gewerkt; Bij Groups for Balance heb ik in 2017 een nieuwe uitdaging gevonden! Door mijn opleidingen en werkervaring ben ik gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten en zie ik ook veel patiënten met neurologische- en orthopedische problematiek. Daarnaast hebben zwangerschaps gerelateerde- en bekkenklachten sterk mijn interesse. Omdat ik in 2016 ook een opleiding echografie heb afgerond, kan ik in de praktijk diverse aandoeningen beoordelen aan de schouder, elleboog, pols/hand, heup, knie en enkel.  Graag tot ziens bij Groups for Balance!

Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag

U kunt met mij een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch 072-7210902

Bob Kruis, Fysiotherapeut - MSU Echografist - Shockwave therapeut - Epte - Spierpees specialist 

Mijn naam is Bob Kruis, fysiotherapeut sinds 2004. Zoals van een fysiotherapeut te verwachten is, hou ik erg van sport (wielrennen, hardlopen, hockey en wintersport). De eerste 10 jaar van mijn fysiotherapie loopbaan heb ik met veel plezier bij een grote praktijk gewerkt. Al jaren had ik de ambitie om een fysiotherapiepraktijk te starten waar gewerkt wordt volgens de laatst bewezen methoden en met de meest vooruitstrevende behandeltechnieken. Dat is werkelijkheid geworden! 

Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd als spier-pees specialist. Shockwave therapie (sinds 2007), echografie (sinds 2012) Epte-therapie (2016) en flywheel trainingen zijn onderdelen van mijn behandelingen.  Sportgerelateerde klachten en COPD zijn eveneens aandachtsgebieden van mij. Daarnaast verzorg ik trainingen aan fysiotherapeuten op het gebied van stabiliteit, coördinatie en balans met behulp van MFT materialen. Deze kennis gebruik ik ook tijdens behandelingen van patiënten.

Stagebegeleider; Opleiding fysiotherapie Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Leiden

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag, vrijdag, zaterdagochtend    

U kunt rechtstreeks met mij een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch 072-7210902

Menno Schouten, Fysiotherapeut, Shockwave therapeut - Spier pees specialist

Mijn naam is Menno Schouten, na het studeren aan het CIOS te Haarlem ben ik doorgegaan met de opleiding fysiotherapie te Utrecht. Mijn specialisaties op het CIOS waren loop- conditietrainer en sporten met een beperking. Op de opleiding fysiotherapie heb ik de specialisatie 'het kind met een beperking, multidisciplinair benaderd' gevolgd en succesvol afgerond.

Naast mijn studie heb ik sport altijd belangrijk gevonden. Mijn eigen sport is atletiek, waar ik al jaren tegen de nationale top aan zit op de 800 en 1500 meter. Hardlopen is mijn passie en mede een vorm van ontspanning.

Zoals het CIOS en mijn passie al suggereren, ik hou van sport. Elke sport heeft iets magisch en zo heeft iedereen zijn eigen doel wat hij/zij wil bereiken. Dit is een van de mooiste dingen om voor ogen te hebben. Mijn moto is dan ook: Iedereen moet zijn/haar doel, sport of niet, zo goed mogelijk na kunnen streven.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdagochtend    

U kunt rechtstreeks met mij een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch 072-7210902

Dennis van den Berg; Fysiotherapeut-Hersteltrainer, COPD therapeut i.o, Shockwave therapeut i.o

Mijn naam is Dennis van den Berg. Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig. Zo ben ik In de weekenden te vinden op het voetbalveld en in de zomer rijd ik menig rondje op de racefiets. In 2017 ben in afgestudeerd op de HvA en na een aantal tijdelijke werkperiodes bij verschillende praktijken ben ik in juni 2018 begonnen bij Groups for Balance. Ik hou me vooral bezig met orthopedische klachten aan de heup, knie, enkel en wervelkolom. Spier-, en pees gerelateerde klachten spreken mij zeer aan. Op sportfysio gebied zal ik naast sportrevalidatie in de praktijk ook bij AFC ‘34 aanwezig zijn om de fitheid van de spelers van AFC 34 te waarborgen.

Werkdagen: maandag en donderdag. U kunt rechtstreeks met mij een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch 072-7210902