Op zoek naar shockwave therapie in Alkmaar?

Shockwave Alkmaar is hét adres voor Shockwave, EPTE behandeling, Echografie, sportrevalidatie, Flywheel en KINEO training in de regio Alkmaar.

Iedere patiënt is uniek en vraagt dus ook om een unieke aanpak. Bij GFB - Shockwave Alkmaar krijgt u niet alleen die unieke aanpak maar wordt u ook behandeld volgens de bewezen methoden, met vooruitstrevende behandeltechnieken en door therapeuten met jaren Shockwave (sinds 2007), Echografie (sinds 2012) en Epte (sinds 2016) ervaring.   

Bij Groups for Balance – Shockwave Alkmaar bieden we hoogwaardige spier-pees behandelingen op basis van goede diagnostiek. Het spier pees zorgtraject is een totaal pakket van diagnostiek-behandeling en evaluatie. Om het optimale resultaat te behalen is goede diagnostiek van groot belang.  

Als enige praktijk in Alkmaar bieden we radiale Shockwave, Gefocusseerde shockwave, Echografie en EPTE therapie aan icm optimale training op het gebied van peesproblematiek!

Wilt u eindelijk eens verlost zijn van uw klachten aan hiel, (hielspoor) achillespees, tenniselleboog, schouder (met of zonder kalkafzetting op de pezen), knie (kniepees, net onder de knieschijf), nek en rug (Si-klachten). We helpen u graag!

Groups for Balance - Fysiotherapie